Home
BAS JO8-1
2019/2020
 

We gaan weer trainen

28 april 2020 - Bron: BASVoetbal.nl

Na de plotselinge sluiting van ons sportpark halverwege maart van dit jaar in verband met de corona-crisis, bleek afgelopen week dat het RIVM en het kabinet weer ruimte gaan geven aan de jeugd om te gaan sporten. Het goede nieuws is dat er vanaf zaterdag 2 mei a.s. weer getraind gaat worden. Vrijwel alle teams zullen 2x per week trainen 1x op doordeweekse avond en op 1x zaterdag.

Het minder goede nieuws is, met name voor de oudere jeugd (vanaf O-13), dat dat gepaard gaat met flink wat aanpassingen op en rond ons complex.

Lees het goed door, samen kunnen we dit! Geniet vooral van het feit dat er weer gevoetbald mag worden.

Algemeen
 • Trainen op basis van vrijwilligheid, zowel spelers als trainers zijn niet verplicht het seizoen af te maken. Wij hopen echter alle leden weer te zien.
 • Het kleedkamergebied, de kantine en toiletten zijn gesloten. Je komt omgekleed aan, douchen doe je thuis en zorg ervoor dat je thuis voor de training naar het toilet bent geweest.
 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de aanvangstijd van je training
 • De voetballers komen binnen via de hoofdingang. Ouders/begeleiders zetten hun kinderen af op een parkeervak en blijven buiten op de parkeerplaats. Kinderen die op de fiets komen parkeren hun fiets links voor de ingang van het sportpark, gun elkaar de ruimte.
 • De voetballers en trainers direct door naar veld 3 (kunstgrasveld) waar getraind zal worden. De overige velden zijn in verband met onderhoud niet beschikbaar en kunnen dus ook niet gebruikt worden! Gebruik hiervoor het poortje aan de kant van veld 4 en kijk waar je trainer staat en loop hier direct naar toe. (zie afbeelding onderaan dit bericht)
 • Als de training afgelopen is, ga je via het poortje aan de kant van veld 2 het veld af en loop je direct rechts om de kleedkamers heen en via hek tegenover het ballenhok naar buiten. (zie afbeelding onderaan dit bericht) Pak je fiets of stap in de auto en blijf niet hangen.
 • Er mogen GEEN ouders en/of begeleiders het sportpark op. Dus bent u ouder of begeleider, dan wacht u op gepaste afstand, bij voorkeur in uw auto en anders op uw fiets in een parkeervak, maar altijd buiten het hek van ons sportpark.
 • Neem je eigen gevulde bidon mee voorzien van je naam!
 • Er is een EHBO-koffer in het ballenhok
 • Er wordt doorgetraind t/m 30 juni 2020, tenzij de overheid hier tussenkomt met herziende maatregelen.
 • Bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten en koorts blijf je thuis!Jeugd JO8 JO12 + MO13
Deze groep zal gaan trainen zonder extra maatregelen vanuit de overheid en dus vanuit de club. Zij mogen alle trainingsvormen doen en ook partijtje spelen. Ouders komen niet op het sportcomplex.

Trainers bewaren de gevraagde afstand van 1,5 meter tot de kinderen.
Het gebruik van hesjes is NIET toegestaan in verband met het risico op besmetting.

Jeugd vanaf JO13
Deze groep zal gaan trainen met inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel. Dit betekent dat er een andere invulling gegeven moet worden aan oefeningen als een partij- of positiespel. Gelukkig bestaan er behoorlijk veel oefeningen waarbij fysiek contact niet nodig is. Deze zijn door onze trainingsmethode VTON opgesteld.

Seniorenteams
Deze teams hebben geen toestemming om te trainen.

Niet leden zijn welkom
Ook niet leden zijn welkom. Niet leden nemen de volgende gegevens mee naar de training en geven deze informatie aan de desbetreffende trainer. Zonder deze informatie kan er NIET getraind worden. Daarnaast wordt deze informatie doorgestuurd aan rhsteenbeek@hotmail.com.Naam:.......................................
Geboortedatum:.......................................
Adres:.......................................
(nood)telefoonnummer:.......................................
E-mailadres:.......................................
Geen trainingen
Maandag 4 mei (Dodenherdenking)
Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) wordt er wl getraind!
Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)
Maandag 1 juni (2e Pinksterdag)

Verantwoordelijkheid
Ouders en voetballers blijven zelf verantwoordelijk. BAS voetbal doet er alles aan om met deze regels, richtlijnen en maatregelen de training zo veilig mogelijk aan te bieden. BAS Voetbal is echter niet verantwoordelijk voor eventuele besmettingen.

Wanneer er een geval van Corona voorkomt bij de vereniging, worden alle trainingen per direct gestaakt.


Tot slot
BAS Voetbal is blij dat er weer een begin gemaakt kan en mag worden met trainen. Wij rekenen op de medewerking van IEDEREEN om de gestelde regels van de overheid en de club na te leven. Het zal even lastig zijn voor ons allemaal, maar help elkaar! De vereniging behoudt zich het recht voor om extra regels op te leggen of spelers of teams bij niet naleven van de regels.

Buiten de genoemde trainingstijden blijft het sportcomplex gesloten. Heb je geen training, ben je NIET welkom op ons complex.

Leden van de Technische Commissie en het Bestuur zullen toezien op naleving van deze regels.

IndelingVragen
Voor vragen over de trainingen kun je terecht bij Michel Paans (tel: (06) 33724186) of Sico Oerlemans ( tel: (06) 10822516).

Contactpersoon vanuit BAS Voetbal betreffende de regelgeving vanwege het corona-virus is : Rutgher Steenbeek rhsteenbeek@hotmail.com.

Technische Commissie BAS Voetbal


De looproutes


Terug naar nieuwsoverzicht

2020
29/06 Zomeravondvoetbal
05/06 Conceptindeling seizoen 2020-2021
28/04 We gaan weer trainen
31/03 Competities amateurvoetbal niet hervat
25/03 Dagelijkse BASchallenge
12/03 Voetbal, trainingen en activiteiten afgelast
10/02 Schrijf je in voor het BAS Voetbal Jeugdkamp
16/01 Douchen weer mogelijk
 

2019
11/12 Inschrijving oliebollentoernooi open!
10/11 Sinterklaas bij BAS Voetbal
20/10 4x4 toernooi met je vrienden
06/09 Vrijdag 13 september start Grote Clubactie 2019
26/07 Start trainingen seizoen 2019-2020
03/07 Actuele indeling jeugd seizoen 2019-2020
02/07 Lekker blijven voetballen in de zomer!
 

Advertentie

Een parel van BAS JO8-1


Cas Toetenel


© Copyright 2021, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat